TERMES Y CONDICIONS

Avís legal

Concepte:

Aquesta botiga online va ser utilitzada per el Software Prestashop Shopping Cart

Entrega:

M&A actua amb la màxima rapidessa en acceptar i processar les comandes, i s'esforça per lliurar la seva comanda en una direcció particular, punt de recollida o una altra direcció localitzada a Espanya, d'acord amb l'opció de lliurament que vostè hagi seleccionat. El nostre objectiu és fer els lliuraments 2-4 dies laborables, un cop confirmat una comanda. Encara que tractem de lliurar les comandes d'acord al període de temps comunicat. En el cas improbable que el temps d'entrega sigui superior a 30 dies, tindrà dret a cancel·lar la seva comanda.

Abans que realitzi la seva comanda, l'informarem de les dades de lliurament esperats. Un cop realitzada la comanda, si ens ha facilitat una adreça de correu electrònic, rebrà un correuelectrònic de confirmació amb les dades de lliurament esperats.Trobareu la Política d'enviament i lliurament complet a m&a.com.

Trobareu la Política d'enviament i lliurament complet a m&a.com.

Si la seva comanda no arriba en la data programada, si us plau contacti amb Atenció al client de M&A a través del telèfon 922 443 209 o del correu electrònic atencioclient.es@m&a.com. Cost de trucada: 0,08 cèntims / minut des de telèfon fix (les tarifes mòbils poden variar).

Anul·lació de la comanda:

Vostè podrà cancel·lar o retornar la seva comanda des de la data de realització del mateix fins a 30 dies després d'haver rebut els articles sol·licitats. Si ja a abonat els articles, rebrà un reemborsament que inclourà les despeses de lliurament estàndards donin M&A i que exclourà les despeses de devolució de 1,95 € dels articles a M&A, en cas d'haver-se generat aquestes despeses de devolució. Si decidís quedar-se amb algun article i cancel·lar només parcialment la seva comanda, els costos de lliurament no es tornaran. Trobareu la Política de devolucions completa en m&a.com

Si voleu cancel·lar o retornar la seva comanda, si us plau notifiqueu-ho per escrit a través del correu, usant preferiblement el formulari de devolució pre-imprès en el seu paquet, o enviant una carta a Atenció al client d'M&A S.L. Avinguda Alfons XII 111 , Badalona; també pot fer-ho per fax 902.044.412, per correu electrònic a atencioclient.es@m&a.com.

Devolucions:

M&A garanteix el reemborsament íntegre de la compra, d'acord amb l'Anul·lació de la comanda, sempre que tots els articles es retornin en les mateixes condicions en què estaven en el moment de la seva recepció. Això implica que els articles no presentaran danys ni brutícia, no s'hauran rentat, alterat o desgastant (a part d'haver-se provat) i que totes les etiquetes estaran intactes.

Tots els nostres paquets contenen un formulari de devolució pre-imprès perquè vostè ho utilitzi si decideix tornar algun article. Trobareu informació més detallada sobre el nostre procés de devolució a la nota de lliurament i en la nostra Política de devolucions i reemborsament.

Porteu els articles que desitgi tornar a un punt de recollida dins el territori espanyol. Si ho preferiu, també pot retornar l'article (o articles) mitjançant la recollida al seu domicili.

També pots tornar els articles en qualsevol de les nostres botigues d'M&A. Només necessites portar la nota de lliurament amb el codi de barres i l'article (o articles) que vols tornar a la botiga.

Per a les devolucions en botiga, només les compres pagades amb targeta seran reemborsades seguint el mètode de pagament original. M&A només està autoritzada a tornar l'import corresponent al titular de la targeta de crèdit o dèbit degudament identificat amb el seu carnet d'identitat / NIE o passaport. Si has decidit pagar fent servir una de les nostres opcions de crèdit, t'oferirem una targeta de devolució i el teu saldo de crèdit seguirà pendent. La targeta de devolució es pot utilitzar en totes les botigues d' M&A a Espanya. La botiga no podrà reemborsar despeses addicionals com la tarifa de lliurament.

Les compres pagades íntegrament amb targeta seran reemborsades seguint el mètode de pagament original. Si has realitzat el pagament seguint algun altre mètode (Paypal, targetes regal, etc.) o una combinació de diversos mètodes de pagament, et farem el reemborsament amb una nova targeta regal o una targeta de devolució.

Llegeix més sobre el nostre servei d'Atenció al Client en M&A.com

Formes de pagament:

Pot pagar els seus articles segons el que estableix a continuació:

Targeta de crèdit o targeta de dèbit:

Podeu introduir les seves dades de pagament en el moment de realitzar la comanda utilitzant una targeta de crèdit o dèbit en vigor (ja sigui VISA o Mastercard). La quantitat aplicable es reservarà immediatament a la targeta, tot i que no s'ha de deduir fins que s'enviï la mercaderia. M&A es reserva el dret de comprovar la validesa de la targeta de crèdit o dèbit,en relació amb el valor de la comanda i si les dades de la direcció del comprador són correctes. Depenent dels resultats d'aquestes comprovacions, pot ser que rebutgem algunes comandes.

PayPal

Quan pagui amb PayPal, M&A es reserva el dret de comprovar la validesa del seu compte de PayPal, que hi ha fons suficients per assumir el valor de la comanda i si les dades de l'adreça de facturació del comprador són correctes. La quantitat aplicable es reservarà immediatament al seu compte de PayPal, tot i que no s'ha de deduir fins que s'enviï la mercaderia des del magatzem.

Targetes regal de M&A

Pots pagar la totalitat o una part d'un comanda realitzada a la nostra pàgina web amb les targetes regal o les targetes de devolució d' M&A. Per a més informació sobre les targetes regal de M&A i com combinar-les amb altres mètodes de pagament, consulta aquí.

Vostè rebrà la factura requerida legalment al correu electrònic de confirmació de l'enviament.

Preus i despeses del lliurament:

Els preus mostrats en M&A.com inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA) obligatori, però no inclouen les despeses del lliurament.

La despesa del lliurament de cada comanda serà el mateix, amb independència de la grandària o pes de la seva comanda.Si no poguéssim lliurar la seva comanda completa, havent de realitzar més d'un lliurament, no incorrerà en despeses addicionals per aquests lliuraments posteriors. Els preus en botiga i online poden variar.

Comanda / conclusió del contracte:

Les opcions de comanda es troben a la seva disposició en M&A.com o via telefònica. Si us plau, visiteu les nostres pàgines d'atenció al client per obtenir més informació.